Békében jobb lenne

2023.08.14. 17:50

A kutyások és nem kutyások közt sajnos sokszor van ellentét - állapítja meg olvasónk

Nem kellene, hogy így legyen.

Wald Kata

Mások úgy gondolják, tarthatatlan, hogy a kutyatulajdonosok azt hiszik, övék a világ. 

- Névtelen levélben fenyegették meg a kutya gazdáját - olvashattuk a panaszt. Nme tudom, az illető miért van ennyire felháborodva. Igenis tarthatatlan, hogy a kutyatulajdonosok azt hiszik, övék a világ. Neveljék meg az állatokat, pláne, ha kettő is van. Vagy zárják be éjszakára. Minket tíz kutya vesz körül, tudom milyen az, amikor az ugatás miatt nincs nyugalom. Borzalom, amikor rákezdenek, nappal, éjjel, hajnalban. És arról nem is beszélve, hogy ha szóvá tesszük, közlik: ők nem is hallják. Talán a szomszédnak is vannak jogai - gondolok például a birtokvédelemre - fogalmazta meg véleményét olvasónk. 

Más a következőt írta: - Egyáltalán nem szerencsés, hogy kutyások és nem kutyások közt sokszor van ellentét. Ez ellen csak az ebek gazdái tudnak tenni: az állatokkal foglalkozni kell, és törekedni arra, hogy viselkedésükkel ne zavarják a környezetüket. Sajnos azonban egyre több lakásban, háznál tartanak kutyát, és nem mindenki felelős gazdi.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!