Postabontás

2024.03.19. 19:30

Máris rongálják az új játszóteret a Misinán – jelezte olvasónk

Wald Kata

Forrás: Olvasói felvétel

Családommal örömmel vettük, hogy a Misinán elkészült az új játszótér, illetve megnyílt a vendéglátóegység is. Nagyon régen vártunk erre. Végre jó levegőn, szép környezetben, kulturált módon tölthetik a gyerekek és a felnőttek a szabadidejüket. Ezen a hétvégén is ellátogattunk gyermekeinkkel a tévétoronyhoz. Sajnálattal és felháborodva tapasztaltuk, hogy a játszótéren nagyon sok szemét szét volt szórva - papírhulladék, cigarettacsikk -, az egyik játékot már megrongálták, többen kutyafuttatónak tekintik a játszóteret. Döbbenet, hogy nem tudunk vigyázni ezekre az értékekre! Sajnos másik játszótereken is tapasztaljuk, hogy megrongálják a játékokat, szemetesnek tekintik az ott lévő környezetet. Jó lenne, ha tudatosulna az emberekben, hogy ez a gyermekeinknek, értünk, nekünk készül és a mi pénzünkből! Lehet, hogy a régi parkőri szolgálat ismét jó lenne.

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában