szponzorált tartalom

2020.03.18. 10:59

Diákmunka szerepe a krízishelyzetben

A HR-Rent Kft. – a Magyarországon piacvezető Prohumán cégcsoport tagjaként – a dél-dunántúli régióban diákmunka közvetítésével is foglalkozik.

A jelenlegi krízishelyzetben a tanulók foglalkoztatása kiemelt szerephez jut, ugyanis többen egyetemvárosukban ragadtak és szívesen töltenék hasznosan a szabadidejüket. Ezáltal lehetőségük van otthonmaradó szüleiket, nagyszüleiket is támogatni anyagilag.

„Iskolaszövetkezetünk zavartalanul működik továbbra is, mindenben segíti a diákokat. Online felületeinken, e-mailben és telefonon is folyamatosan elérhetőek vagyunk, mindig igyekszünk azonnal reagálni a kérdéseikre/kéréseikre.” – nyilatkozta nekünk Kutyáncsánin Jevrem, a HR-Rent Kft. üzletágvezetője.

Miért előnyös felkeresni egy iskolaszövetkezetet?

A diákszövetkezetek képviselői ebben a nehéz helyzetben is mindenben segítik a diákokat, megkönnyítik számukra a munkakeresést és a munkavállalással járó ügyintézést is. A szövetkezetek egyfajta biztonsági hálóként szolgálnak, és a diákok nem lesznek átverés áldozatai, amely a jelenlegi bizonytalan helyzetben még fontosabbá válik.

Milyen munkalehetőségek vannak jelenleg?

A kialakult helyzetben a távmunkában végezhető adminisztratív, asszisztensi munkákat, valamint a termelési és kereskedelmi ágazatokban megüresedő betanított pozíciókat emelném ki. Ha valaki jó kommunikációs készséggel rendelkezik és idegennyelveket is beszél, lehetősége van akár komolyabb gyakornoki feladatokat is ellátni otthonról.

Miért a HR-Rent Iskolaszövetkezetét válasszák?

A HR-Rent Kft. iskolaszövetkezete, a Prodiák Magyarország legdinamikusabban fejlődő diákszövetkezete. Jelenleg több mint 15 ezer főt foglalkoztatunk. A Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetségének (DiákÉSZ) vezető szerepet betöltő tagjaként, iskolaszövetkezetünk élen jár abban, hogy a munkát vállaló diákokat professzionális módon vezesse be a munka világába.

Diákmunkát vállalnál? Keresd a HR-Rent Kft. Prodiák Iskolaszövetkezetének segítőkész csapatát e-mailben és telefonon! +36-30-370-6999

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában