Figyelmetlenség

2023.09.13. 17:19

A Jókai kereszteződés sem úszta meg baleset nélkül a szerda délutánt (Frissítve!)

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Panumas Yanuthai

Olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy baleset történt Pécsen a szerda délutáni órákban. Az eset a 6-os főúton, a Jókai utcai kereszteződésnél történt. Elmondása szerint négy gépkocsi ütközött.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, amint válaszolnak megkeresésünkre, frissítjük a cikket.

A szerdai nap sajnálatos módon bővelkedett balesetben. A reggeli órákban beszámoltunk három közlekedési balesetről. Az egyik Mánfa közelében történt, amely során három személy megsérült - egy súlyosabban, kettő könnyebben. A baleset során két személygépkocsi ütközött frontálisan, az egyik autó az oldalára fordult.

A másik baleset Cserdi közelében történt egy útjavításnál. Egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött, nem fértek el egymás mellett. A harmadik baleset Pécs belvárosában, a 48-as téri buszmegállóban történt - a Lánc utcai rendelőintézettel szemben -, ahol szintén egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött. Az utolsó két eset során, úgy tudjuk, hogy személyi sérülés nem történt.

Frissítve:

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette azt az információt, miszerint szerda délután a 6-os úton, a Jókai utcai kereszteződésben négy személygépkocsi koccant össze.

Tudomásunk szerint az eset nem járt személyi sérüléssel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában