Kozármisleny

2018.06.03. 12:00

Őrangyalok segítettek a felújításban

Nyolcvanan vettek részt azon az önkéntes munkán, melynek során megszépült az Élet-Esély Autistákat Segítő Egyesület lakóotthona a baranyai kisvárosban.

Zs. J.

Önkéntesek dolgoznak az ifjúsági találkozó első napján. A fesztivál csaknem 800 önkéntes segítségével valósul meg július 25-29. között Debrecenben (Fotó: Asszonyi Eszter/Csillagpont)

Az akció során a környező régióból érkezett Provident dolgozók és a támogatott szervezet munkatársai közösen újították fel a kerthelyiséget, valamint az épület folyosóját és lépcsőházát.

Az idei „Provident Őrangyalok” programsorozat részeként országszerte az Élet-Esély lakóotthona mellett több vidéki, és egy budapesti szociális intézményben, továbbá egy iskolában végeznek el felújítási, esztétikai munkálatokat a cég munkatársai. A vállalat az önkéntes munka mellett anyagiakkal is támogatja a kiválasztott intézményeket, összesen kétmillió forinttal.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!