Kisvaszar–Dombóvár

2018.07.07. 12:30

Dombóvárról is érkezett támogatás

Egymillió forintot ajánlott fel a dombóvári önkormányzat a néhány héttel ezelőtt tragikus körülmények között meghalt kisvaszari család számára.

Zsigmond József

A délromán falvak görögkeleti vallású lakosai a helyi hagyomány szerint nagycsütörtökön gyertyát gyújtanak vagy kis tüzet raknak szeretteik sírjánál, ahol gyakorta jelképes mennyiségű ételt is hagynak felajánlásként.

Forrás: MTI/AP

Fotó: Vadim Ghirda

Mint ismeretes, a család a dombóvári kórházból indult haza, mikor a viharban egy nagy fa dőlt az autójukra, melynek során a kocsiban utazók közül négyen meghaltak.

A tolnai város a saját honlapján számolt be a felajánlásról: „A túlélő személy és a hozzátartozók fájdalmát nem enyhítheti semmi, ezt a sebet az idő sem tudja begyógyítani...”. Arra kérik az embereket, hogy minél többen támogassák a hozzátartozókat. A bankszámlaszám: 11746043-15415819, a közleménybe írják be: jótékony közadakozás Kisvaszar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!