Bóly

2019.06.05. 09:20

Pünkösdi királyi párt, udvartartást választanak

A hagyományokhoz híven idén is megrendezi a Bólyi Német Önkormányzat az Erzsébet Vigadóval karöltve a Bólyi Pünkösdi Fesztivált a Batthyány téren.

Wald Kata

Június 8-án 14.30-kor kezdődnek a programok térzenével. A fesztiválon idén a bólyi és környékbeli nemzetiségi tánccsoportok és zenekarok mellett a délután folyamán fellép Petra Böck osztrák énekesnő. A Pünkösdi Királyválasztás se marad el, amelyet idén immár harmadik alkalommal szervez meg a Bólyi Ifjúsági Egyesület.

Várják a 3–5 fős udvartartással rendelkező király- és királynéjelöltek jelentkezését, akik közül többfordulós verseny után kerül ki a pünkösdi királyi pár.

Az estet 21.30-kor Kubalibre koncert zárja, utána pedig hajnalig tartó táncos mulatság veszi kezdetét az Ifjúsági Házban.

A legkisebbek se maradnak programok nélkül a fesztiválon – a délután folyamán a régmúlt játékait megidéző játszóház várja őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!