Sütőipari titkok
2019.12.15. 08:00
Közösségépítő fórumot indítottak a kenyérsütők
A mezőgazdaság és a sütőipar titkairól mesélt Ormós Gabriella pék nemrég az első pécsi kovászos közösségépítő eseményen.
M. R.
Forrás: Shutterstock
Fotó: Pressmaster
A rendezvényen szó volt még arról is, hogyan lett a gluténérzékenység népbetegség, az előadás végén pedig a résztvevők megkóstolhatták az igazi kovászos kenyeret.
A kezdeményezés célja egy olyan fórum elindítása, ahol kezdő és haladó kenyérsütők tapasztalatokat cserélhetnek, és amelynek keretében elismert mesterektől, előadóktól kaphatnak tanácsokat.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre