Sütőipari titkok

2019.12.15. 08:00

Közösségépítő fórumot indítottak a kenyérsütők

A mezőgazdaság és a sütőipar titkairól mesélt Ormós Gabriella pék nemrég az első pécsi kovászos közösség­építő eseményen.

M. R.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Pressmaster

A rendezvényen szó volt még arról is, hogyan lett a gluténérzékenység népbetegség, az előadás végén pedig a résztvevők megkóstolhatták az igazi kovászos kenyeret.

A kezdeményezés célja egy olyan fórum elindítása, ahol kezdő és haladó kenyérsütők tapasztalatokat cserélhetnek, és amelynek keretében elismert mesterektől, előadóktól kaphatnak tanácsokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!