Postabontás

2020.12.21. 08:50

Rozogák és koszosak a bevásárlókocsik

Koszosak és rossz állapotúak a bevásárlókocsik az üzletekben, írta olvasónk.

bama.hu

Budapest, 2011. május 19. Vásárlók eltűnt gyerekek fotóival ellátott tejesdobozt tesznek a bevásárlókocsijukba egy élelmiszeráruházban. Négyszázezer tejesdobozon és tízezer egyéb termék csomagolásán jelenik meg négy évek óta eltűnt magyar fiatal képe. Az egyedülálló akcióban, amely az 1000 Lámpás Éjszakája elnevezésű kampány része, december 31-ig lesznek láthatóak a négy fiatal, Till Tamás, Strehó Gergő, Ackermann Dávid és Gödöllei Dominika képei és adatai. Az eltűnt gyerekeket családtagjaik évek óta hiába várják haza. Az akcióhoz az Alföldi Tej Kft, a Crystal International Kft, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és az Országos Rendőr-főkapitányság mellett számos civil szervezet is csatlakozott.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Kallos Bea

Ahogy az előre látható volt, a karácsony közeledtével egyre nagyobb a tömeg a hipermarketekben.

Ami eleve azt eredményezi, hogy az ember kicsit feszültebbé válik, most pedig, a járvány következtében talán ez még fokozottabb. Hiszen próbálna az ember sietni, hogy minél kevesebb időt kelljen zárt térben töltenie.

A maszk is kényelmetlen, ami csak tovább tetézi a rossz érzést. És ha még ez sem lenne elég, akkor ott vannak a rendkívül rossz állapotban lévő bevásárlókocsik – az enyémnek például az egyik kereke nem forgott semerre, ami jelentősen megnehezítette a tömegben való szlalomozást.

A kocsik tisztasága is hagy kívánnivalót maga után – miért nem lehet ezek karbantartására, takarítására odafigyelni? Nem hiszem, hogy erre ne futná az üzletláncnak.

Inkább odafigyelés, semmint pénz kérdése.

Egy anyuka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!