Megmutatnák magukat

2021.09.01. 18:45

Imázsfilm elkészítéséhez kérik a lakók segítségét

 Egy imázsfilm elkészítésében kér segítséget az Észak-Hegyháti Mikrotérségi Unió.

Zs. J.

Mint a szervezők rövid videóüzenetükben közölték, egy pályázaton dolgoznak, amelynek elkészítéséhez a mágocsi, nagyhajmási, mekényesi, bikali vagy alsómocsoládi lakók segítségére lenne szükségük.

Jövő év január 1-ig olyan videókat várnak, amelyekben bemutathatják a helyiek, hogy miért szeretik a mikrorégió településeit. Nem pár perces videókat kérnek, hanem mindössze pár másodperces anyagot, amely lehet az akár egy családi összejövetel, egy baráti grillezés, vacsora, koccintás, vagy séta a kutyákkal a természetben, pillanatkép a munkáról, vagy egy olyan helyszínről, ami fontos a lakók számára.

– Mutassuk meg térségünk fiataljainak, hogy élhető a közösségünk, van munkahely, van fiatalság, és ha nyugdíjas vagy, akkor is vannak lehetőségeid – hangzott el a felvételen.

A videókat és fotókat az [email protected] e-mail-címre várják. Az Észak-Hegyháti Mikrotérségi Unió hét évvel ezelőtt alakult, az öt település önkormányzatának, civil szervezetének, gazdasági szereplőinek összefogásával, céljuk, hogy a mikrorégió fejlődését elősegítsék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!