Közösséget kovácsol

2022.09.06. 20:00

Hivatalosan is Családbarát Hely lett a Zsolnay Negyed

W. K.

Fotó: Ruprech Judit

A pécsiek már régóta ismerik, de a megyeszékhelyre látogató vendégek is meggyőződhetnek a Zsolnay Negyed vonzó, közösségteremtő erejéről. Sokak számára nem meglepetés, hogy Családbarát Hely tanúsító védjegyet kapott a Zsolnay Kulturális Negyed szolgáltató hely kategóriában.

A Zsolnay Kulturális Negyed a helyszíni auditvizsgálat során megfelelt a családbarát működés kritériumainak, többek között az alábbi szempontok alapján: akadálymentes, babakocsival megközelíthető épületek, kijelölt pelenkázóhely, biztonságosan elkerített park és a szükséges tanúsítványokkal rendelkező játszótér, kerékpár tárolási lehetőség, rendszeres családi- és gyerekprogramok, családoknak szóló kedvezmények stb.

Forrás: zsolnaynegyed.hu

A sikeres auditot követően a Családbarát Magyarország Központ állította ki a Családbarát Hely tanúsító védjegyet, mely minősítés kifejezi a Zsolnay Örökségkezelő családbarát szemléletű működés iránti elkötelezettségét, valamint az ennek megvalósításáért tett alapvető intézkedések meglétét.

Forrás: zsolnaynegyed.hu

„A családbarátság az az irányultság egy szervezet működésében, mellyel az adott szervezet (munkahely vagy szolgáltató hely) a családot a maga számára is értéknek tekinti és a családok szempontjait működése során érvényesíti. Az adott szervezet tényleges intézkedésekkel szolgálja a munkavállalói és az ügyfelei, mint családban élő személyek érdekeit, elősegítve ezzel a munka és a magánélet közötti harmónia megteremtését.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!