Házasság boldogsága

2023.01.01. 21:11

A felnőtté válást segíti a foglalkozás

W.K.

A kép illusztráció

Fotó: Dizfoto

A Házasság boldogsága címmel Bíró László püspök atya előadássorozatot tart minden egyes hónap első péntekén, 19 órakor a pálos templomban – a soron következő alkalomra 2023. január 6-án kerül majd sor. 

A Pálos Lelki Központban a kiskamasz lányokat is várják drámapedagógiai jellegű felvilágosító foglalkozással. – A Ciklus-show nevet viselő program, ami akár a hagyományos, felnőtté válást segítő „beavatás” modern megfelelőjének is tekinthető, az Európai Unió „Best Practice” díjjal tüntették ki. Az ötórás foglalkozás célja, hogy a lányok egy fantáziadús dramatikus játékon keresztül érthessék meg a bennük zajló csodálatos történéseket, és megtanuljanak pozitívan viszonyulni a saját testük működéséhez – a Pálos Lelki Központ tájékoztatója szerint.

 A következő Ciklus-show foglalkozást január 7-én, szombaton 9 és 14 óra között tartják a Pálos Lelki Központban, a részvétel regisztrációhoz kötött. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!