Rock-megemlékezéssel indul

2023.01.15. 19:28

A kultúrát ünneplik egész héten Komlón

Koncerttel indította a Magyar Kultúra Hetét a komlói Közösségek Háza a hévégén - a CS.Í.T. előadásában Tunyogi Péterre emlékezve a 80-as évek nagy rockslágereit hallhatta a közönség szombaton este.

W. K.

Fotó: Pezzetta Umberto

A kulturális programokat felsorakoztató rendezvénysorozat egész héten át folytatódik: január 15-én, hétfőn 17 órától Rácz Evelin író mesél az érdeklődőknek a Gyémántok című antológiába helyet nyerő alkotásáról, az idáig vezető útjáról, valamint arról, hogy  mit üzen a hasonló korú és érdeklődési körökben mozgó társainak.

A Díszítőművészeti Műhely kiállítása is megnyílik a héten - szerdán 17 órától lesznek láthatók az alkotások a Közösségek Házában. 

Január 19-én reggel 9 órakor népdalénekes találkozóval folytatódik a programsorozat, ugyanezen a napon 18 órakor pedig Csillagok kutyaláncon címmel Ladányi Mihály-estre várják a közönséget. 

A Magyar Kultúra Hete rendezvénysorozat január 22-én, vasárnap ér véget. A Szent Borbála templomban 9.30-kor kezdődő szentmisét követően 11 órakor a Közösségek Házában, a Magyar Kultúra Napja tiszteletére tartanak ünnepi műsort, ahol kitüntetések átadására is sor kerül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!