Riasztó albérlet

2023.10.21. 13:11

Temető volt a szekrény mögött

Olvasónk jelzése alapján az egyik baranyai faluban egy családi ház tulajdonosa temetőt alakított ki az egyik szoba falában, amit egy szekrénnyel zárt el. A házat albérletnek adta ki a tulajdonos.

Zsigmond József

Egy pécsi fiatal anyuka kereste meg szerkesztőségünket, hogy korábban párjával és a gyermekeivel albérletet kerestek, így találtak rá a kis baranyai településre. A ház annyira megtetszett nekik, hogy kivették. A tulajdonos megkérte őket, hogy a régi bútorok had maradjanak a házban, mivel nem tudja őket máshová elhelyezni. A szerződést megkötötték, kauciót kifizették. A tulajdonosnak egy kérése volt, egy öreg szekrényt ne mozdítsanak meg, ne helyezzék át. Annyit mondott, nagyon értékes a bútor. 

A házba nemrég be is költöztek, mint olvasónk írta: örültünk, hogy a gyerekeinknek végre külön szobájuk lesz. El is kezdték behordani a gyerekek játékait a szobába, és mivel a nagy szekrény útban volt, elmozdították.

– Ami mögötte volt az egy horrorfilmbe illik. Egy temető volt kialakítva, urnák voltak elhelyezve, virágokkal, képekkel, emléktárgyakkal. Sikoltottam, mikor megláttam –  írta olvasónk.

A ház tulajdonosa információink szerint azóta elvitte az urnákat, és a házból az albérlők is elköltöztek. Mint megtudtuk, nem az első alkalom, hogy albérlők költöztek a házba, de ők voltak az elsők, akik megmozdították a szekrényt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!