Minden kérdésre választ kapnak

2024.01.30. 14:40

Ingyenes nyílt napra várják a jegyespárokat

Február 17-én Esküvői Nyílt Napra várják a jegyespárokat a Corso Hotelben.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: Hans Neleman

Egy esküvő szervezése tele van kérdésekkel: a tökéletes esküvői helyszín megtalálása, az esküvő stílusának megtervezése, a ruha, a fotó, a dekoráció, a videó és még számos dolog, amire talán elsőre nem is gondol a házasulandó pár. A nyílt napon több szolgáltató a lehető legtöbb kérdésre igyekszik megoldást adni, hogy a nagy nap igazán emlékezetes lehessen. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, az érdeklődőket 10 órától 16 óráig várják. 

Délelőtt fél 11-től a ceremóniamester köszöntője, program ismertetése, szolgáltatók bemutatkozása lesz, 11 órától menükóstolóval, 11 órától desszertkóstolóval kedveskednek a résztvevőknek, déltől pedig bemutatják a szállodát, és körbejárják az érintett helyszíneket. Délután 13 órától szintén hasonló programokkal fogadják majd a párokat. 

Másnap, február 18-án, szintén a Corso Hotelben esküvőiruha-vásárt tart az egyik szalon, a menyasszonyok összesen 500 eladó ruhából válogathatnak

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!