Fejlesztés

2024.02.15. 13:40

Megkezdődtek a munkálatok a beremendi sportcentrumban

Megkezdődtek Beremenden, a Varga Dezső Sportcentrumban a felújítási munkálatok. A nagyközség önkormányzata a fejlesztésre a Területi- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében nyert több mint 85 millió forintot.

Rajnai-Zsíros Krisztina

A munkálatok során a település sportpálya klubépületének energetikai korszerűsítését végzik el. Az öltöző épület külső és belső felújítása (nyílászáró cserék, burkolatok felújítása, villamoshálózat felújítása, külső homlokzat szigetelés, gázkazánok cseréje, tető héjalás javítása) és az ingatlan kerítésének felújítására kerül sor. Az épület fejlesztéséhez kapcsolódóan az elnyert összegből eszközbeszerzésre, valamint kültéri térfigyelő kamerarendszer kiépítésére is lehetőség nyílt. Az épület környezetében, annak tereprendezése után 20 fát ültetnek el, és 10 padot is kihelyeznek a területre.

A sportpályát TAO-s pályázati támogatásból és önerőből fejlesztik, a pálya világításának, valamint az automata öntözőrendszerének kiépítésére kerülhet sor az idén. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!