Pécs

2018.03.06. 18:23

A Dunántúli Napló előfizetői kedvezménnyel mehetnek Demjén-koncertre

A Dunántúli Napló nőnap alkalmából a Demjén-koncertre szóló különleges kedvezményes jegyvásárlási lehetőséggel kedveskedik hűséges előfizetőinek.

Mészáros B. Endre

Az ország legjobb hangú énekesének, Demjén Ferencnek november végén elmaradt az éves nagy pécsi koncertje, melyet április 14-én 19 órától pótolnak a Városi Sportcsarnokban. Demjén „Rózsi” a megszokott kiváló csapatával, Závodi Gáborral, Menyhárt Jánossal és a többiekkel lép majd fel, és hoz a mintegy félezer slágeréből egy pazar best of csomagot, amit két teljes órán át hallhatunk.

A Dunántúli Napló pedig nőnap alkalmából a Demjén-koncertre szóló különleges kedvezményes jegyvásárlási lehetőséggel kedveskedik hűséges előfizetőinek. Száz darab belépő áll rendelkezésre, amelyeket óriási engedménnyel, 50 százalékos áron lehet megvenni a következő helyeken: Dunántúli Napló Hirdetésfelvevő Iroda (Pécs, Nagy Lajos Király útja 14.), Dunántúli Napló Szerkesztőség (Pécs, Kisfaludy S. u. 6.).

További információk kérhetők a jegyértékesítésről a 72/225-512, a koncertről: Trubics Zorántól a 20/941-4017 telefonszámon. A koncertjegy kitűnő ajándék lehet nőnapra a családtagok, a kolléganők számára. Érdemes sietni, mert csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani a kedvezményes árú jegyeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában