ünnepelték a szőlőt

2021.08.25. 09:01

Sokan buliztak a szüreti fesztiválon Harkányban

Zs. K.

Összesen több mint húszezren érkeztek a hétvége három napján a Harkányi Szüreti Fesztiválra, amelyet az idén rendhagyó módon a fürdőben rendeztek meg. Olyan fellépők csábították a szórakozni vágyókat, mint Pápai Joci, az Irigy Hónaljmirigy, vagy a Magna Cum Laude, de emellett helyi zenekarok és előadók szolgáltatták a műsort.

Bár a megszokottól eltérő formában, de nem maradt el a szüreti menettánc sem. A fürdőfesztivál legsikeresebb programelemét, a vizes póló és has szépségversenyt is megtartották, évek óta a legtöbb résztvevővel, ugyanis több mint 25-en neveztek a két kategóriában. Herendi Ferenc szervező elmondta, reméli, hogy jövőre visszatér minden a régi kerékvágásba, és a fürdő megszervezheti a fürdőfesztivált, és a város területére térhet vissza a szüreti fesztivál.

Érdekesség, hogy ezzel a rendkívüli évvel a szüreti beérte a fürdőfesztivált, így jövőre mindkét rendezvényt 27. alkalommal szervezhetik majd meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában