Demjén Ferenc is fellép

2022.08.21. 08:18

Harkányiaknak jár a tiszteletjegy a Szüreti Fesztiválra

Bóka M.

Fotó: Laufer László

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő hivatalos közlése szerint az állandó harkányi lakcímmel rendelkező lakosok az augusztus 26-28. között megrendezendő XVII. Harkányi Szüreti Fesztiválra tiszteletjeggyel tudnak belépni. A tiszteletjegyeket 26-27-én 10.00-22-00, 28-án 10.00-20.00 között lehet átvenni a fürdő Platán kapujánál, fényképes igazolvány és lakcímkártya felmutatása esetén. 

A szervezők megjegyzik, hogy minden hat év feletti lakos kizárólag csak a saját tiszteletjegyét tudja felvenni. A karszalagot minden esetben a csuklóra rögzítik, annak rögzítés nélküli elvitelére nincs lehetőség. Kérik a karszalag megóvását is, mert újat adni nem tudnak. Lényeges az is, hogy a fesztivál alatt a fürdő minden vendégek részére megnyitott medencéje használható. 

A szüreti fesztiválon fellép többek között a Boban Markovic Orkestra, Demjén Ferenc, az Apostol, Paulina, az Alma, a 3+2 és még sokan mások.

 


 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában