A mai kor dalai is felcsendültek

2023.04.24. 16:47

Mintegy százhúsz résztvevővel rendezték meg az I. Siklósi Kórustalálkozót

Zs. K.

Forrás: Siklósi Idősek Klubja

Első alkalommal rendezett kórustalálkozót szombaton a siklósi Idősek Klubjának két éve megalakult kórusa. A könyvtár előadótermében a házigazdák mellett fellépett Kistótfaluból a Kistóti Népdalkör, Kisharsányból az Őszirózsa Nyugdíjas Klub, a horvátországi Újbezdánból a Szivárvány Dalkör, a Magyarhertelendi Bordal-kör Egyesület tagjai, a Villányi Nyugdíjas Klub kórusa és a Beremendi Ezüstfenyő Nyugdíjas Klub.

A programot Riegl Gábor, Siklós polgármestere nyitotta meg, majd Szabóné Hunyadi Mária, a siklósi kórus vezetője köszöntötte a megjelenteket. A vendég előadók feladatul kapták, hogy a repertoárjuk (népdalok, nóták) mellett a mai kor dalaiból is énekeljenek egyet-egyet, így többek között L.L. Junior Összetart a dal, a Republic Szállj el kismadár, vagy a 4S Street Mesélek a bornak című száma is felcsendült, utóbbi dal a házigazdák előadásában volt hallható.

A műsor végén a siklósi kórus tagjai által sütött süteményekkel, valamint támogatóik által felajánlott pogácsával, kaláccsal, borral és üdítővel kínálták meg a résztvevőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!