Kikapcsolódás a moziteremben

2023.06.25. 10:00

Ketyeg az óra, Gerard Butlernek menekülnie kell, hogyha életben akar maradni

Legtöbbször akciófilmekben láthattuk Gerard Butlert, és ez 2023-ban sincs másképp, hiszen ő a főszereplője a Kandahár című akció-thrillernek, amelyet a pécsi Cinema City június 25-én öt alkalommal is vetít – 10:00; 12:30; 15:00; 17:30; 20:30.

Czeczon Enikő

Fotó: bbernard

Tom Harris CIA-ügynök fotója felbukkan a hírekben nem sokkal azután, hogy szabotázsakciót hajt végre egy iráni nukreális reaktoron, mindez pedig egy informátornak köszönhető, akinek szándéka volt leleplezni az amerikai hírszerzés érintettségét az erőmű megsemmisülésében. Az információt közzétevő riportert őrizetbe veszi az iráni Forradalmi Gárda, és Tomnak innentől harminc órája van arra, hogy elérje a kandahári leszállóhelyet Afganisztánban. Menekülés közben segítséget kap egy afgán tolmácstól, Motól, akinek fiát a tálibok gyilkolták meg, és megveti a vérontást, a háború szűnni nem akarásáért pedig a helyi hadurakat és a nyugati hatalmakat okolja. Miközben különféle erők erednek a nyomukba, köztük a pakisztáni bérgyilkos, Kahil is, Tom és Mo erejüket egyesítve veszik az irányt Kandahár felé.  

A film rendezője Ric Roman Waugh, aki már több olyan film megalkotásában szerepet vállalt, amelyben a főszereplő Gerard Butler volt. Ilyen alkotás a Támadás a Fehér Ház ellen 3. A védangyal bukása, valamint a Greenland – Az utolsó menedék. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában