vízilabda

2020.06.05. 15:46

Évadnyitót tartott a PVSK-Mecsek Füszért

Medence hiányában focival kezdte meg a felkészülést a nyár közepén, a Magyar Kupával rajtoló szezonra a PVSK-Mecsek Füszért OB I-es férfivízilabda-csapata. A pécsi pólósok bíznak benne, hogy a jövő héten már a vízben is megmutathatják, mit tudnak a labdával.

Szabó Dániel [email protected]

A Hullámfürdő benti, 50 méteres medencéje még mindig nem nyitotta meg kapuit, s ez néhány hétig még biztosan így marad. De Blasio Domenico, a PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapának szakosztályvezetője arról tájékoztatta lapunkat, hogy a karbantartási munkálatok már megkezdődtek az uszodában, s reményeik szerint június végén visszatérhetnek „otthonukba”. A jövő héttől a Hullámfürdő kinti részlegén lesz lehetőségük vízi edzésekre, illetve tervben van egy orfűi edzőpálya kialakítása is.

A héten a medencehiány ellenére is megtartotta évadnyitó összejövetelét a pécsi együttes, amelyen a vezetőség és a nemrégiben kinevezett vezetőedző, Török Viktor köszöntötte a játékosokat. A tréner kiemelte, hogy nagy megtiszteltetés, ugyanakkor nagy kihívás is számára a feladat, de bízik magában és csapatában.

De Blasio Domenico elmondta, hogy nagyon komoly munka vár a vezetőkre és a játékosokra, és mindenkit arra kért, hogy mindenben segítsége az új, OB I-ben szakmai vezetőként még nem dolgozó Török Viktor munkáját. A szakosztályvezető azt is elárulta, hogy a tárgyalások még folynak, így a keret még bővülhet.

A beszédek után a PVSK műfüves focipályáján folytatódott az összejövetel, ahol a pécsi pólósok rendhagyó módon futballban mérték össze erejüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában