tollaslabda

2021.01.06. 18:01

Krauszt látták a legjobbnak sorozatban hetedszer

Másfél éve kezdődött az építkezés, idén befejeződik, amivel bővül a Multi Alarm SE (MASE) pécsi, Basamalom úti sportlétesítménye. A tollaslabdacsarnok marad (azt is felújították), miként a benne lévő kilenc pálya is, de mellette átadják majd az új kiszolgálóépületet.

H. L.

Egyébként a tollaslabdacsarnok november 15. óta csak a klub igazolt versenyzői számára látogatható, ők ott edzenek. Körülbelül 30 játékosról van szó, akik használhatják, az amatőrök számára a belépés tilos. A MASE-bázison jövő hétvégén U13-as és U17-es utánpótlás egyéni versenyt rendeznek, zárt kapuk mögött, szigorú biztonsági intézkedések közepette. Hasonlóképp nem lesz nyilvános ugyanitt a felnőtt országos bajnokság, amelyre február 6–7. között kerül sor.

A MASE-val kapcsolatos a hír, hogy élversenyzőjük, az olimpiai részvételre is esélyes Krausz Gergely lett a 2020-as év legjobb hazai férfi tollaslabdázója, ez az országos szövetség döntése volt. Ezt a címet 1972 óta ítélik oda.

– Sorozatban immáron hetedszer nyertem, aminek nagyon örülök – mondta Krausz. – Ugyan decemberben, a csapat Európa-bajnokság volt az utolsó versenyem, ezen több pécsi klubtársammal vettem részt. Azóta is edzésben vagyok, hetente 9-10 alkalommal gyakorlok. Márciusnál előbb nem lesz torna, de nagyon várom már a folytatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában