Vízilabda

2021.04.14. 10:58

A ZF-Eger vendégei lesznek a pécsiek

Idegenben is megszorongatná az egrieket a PVSK-Mecsek Füszért OB I.-es férfi vízilabdacsapata. Török Viktor együttese rendhagyó időpontban, ma 13 órától csap össze riválisával a bajnokság 27. fordulójában.

Szabó Dániel

Fotó: Laufer László

Korán kelés, hosszú utazás és kemény ellenfér vár ma PVSK-Mecsek Füszértre, hiszen ebédidőben már az egri medencében kell csobbannia a pécsi fiúknak. Török Viktor gárdája nincs igazán jó formában, hiszen a Honvéd elleni bravúrgyőzelmet követően a Vasastól és a Fraditól is nagyon kikapott, majd a sereghajtó KSI otthonában mindösszesen egy pontot szerzett.

– Sajnos nem vagyunk jó szériában. Ugyan a Fradi és a Vasas ellen nem mi voltunk az esélyesek, de a KSI vendégeként sem úgy szerepeltünk, ahogy szerettünk volna – nyilatkozta Török Viktor, a PVSK-Mecsek Füszért vezetőedzője. – Nem vagyunk egyszerű helyzetben, rendre vannak sérültjeink, de mindent megteszünk a pont vagy a pontok megszerzése érdekében Egerben. Itthon is nagyon kiélezett mérkőzést játszottunk velük, s most is egy hasonló találkozóra számítok. Hátul nagy fegyelmezettségre lesz szükségünk, elől pedig sokkal hatékonyabbnak kell lennünk, mint az elmúlt mérkőzéseken, ha jó eredményt szeretnénk elérni.

27. forduló további programja: Szeged–Tatabánya, KSI–Szentes, Debrecen–Kaposvár, OSC Újbuda–Honvéd, Vasas-Plaket–Szolnok, FTC–UVSE, BVSC–Miskolc.

Az állás (16 csapat): 1. Szolnok 71 pont, 2. FTC 69, 3. OSC 65, ...11. PVSK 26.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában