atlétika

2021.06.27. 17:43

Egy készletnyi nemesfémet szedtek össze az atléták

Jól szerepeltek a 37. Honvéd Kupán a PVSK atlétái. Garamvölgyi Petra a női rúdugrásban 4 méteres ugrással nyert.

K. B.

Forrás: pvsk

Szintén kiváló eredményt ért el Lomb Ádám, aki az Iharos Sándorról elnevezett 1500 méteres emlékszámban 3:58-as egyéni csúcsával a dobogó második fokáig száguldott. Eggyel csúszott csak lejjebb Farkas Bence a 200 méteres, illetve Fritz László az ifjúsági 1500-as síkfutásban, így az ő nyakukba bronz került.

Növeli a szereplés értékét a kupát megelőző versenyen való munka

– Számos egyéni csúcs is született, aminek az értékét növeli, hogy ezek a fiúk és lányok három napon keresztül, reggeltől estig, tűző napon a PVSK Atlétika versenyén dolgoztak – számolt be róla Freier Balázs, az atlétikai szakosztály vezetője a klub honlapjának.

A pécsi egyesülethez kapcsolódó hír, hogy a Tipo TKE Tömegrajtos Csapat és Ultra Hosszútávú tájékozódási futó bajnokságán Pusztamaróton négy csapattal elindult. Az F18-as fiúk (Benke Somorjai Dávid, Vadász Péter Zalán, Erki Ármin) és az N20-as lányok (Várvölgyi Dorka, Pataki Virág, Werner Boróka) negyedik, a felnőtt F21-es fiúk (Baumholczer Máté, Turcsán Gábor, Schauermann Barnabás) második, az N21-es nők (Péley Dorottya, Becze Rita, Kovács Filoména) nyolcadik helyen végeztek. Emellett Ijjász István az F80-as kategóriában harmadik lett és az Ultra Hosszútávú N50-esek mezőnyében Viniczainé Kovács Ildikó nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában