kézilabda

2021.10.15. 14:28

Pont nélküli csapat vár a PEAC-ra

Álomszerű kezdést követően a kiskőrösiek ellen is folytatná hibátlan sorozatát az NB II.-ben a PEAC férfikézilabda-csapata.

A. M. R.

Fotó: Shutterstock

A pécsi együttes négy meccs alatt 121 gólt rámolt be ellenfelei kapujába, ami az eddigi legtöbb az egész mezőnyben. (Igaz, a PEAC az egyetlen gárda, amely túl van már négy találkozón.)

A Kiskőrösi KS Kft. a dunaújvárosi alakulattal szemben kezdte meg szereplését a 2021/22-es szezonban, ahol gyengén muzsikált a csapat, és 17 gólos vereséget szenvedett. A második és a harmadik fordulóban már biztatóbb volt a Bács-Kiskun megyei klub játéka, azonban így is mindkétszer alulmaradtak.

A PEAC az ötödik fordulóból előrehozott megyei rangadón – a Siklós volt az ellenfél – aratott sikerével nyitotta a bajnokságot, és úgy tűnik, hogy az ott átélt nem mindennapi dzsembori szárnyakat adott a csapatnak. A hibátlan sorozatukat ma este 19.00 órakor nyújthatják tovább Gelbék, a Kiskőrösi Városi Sportcsarnokban.

– Az egyébként is szűkös keretünkben jelenleg sérültek és betegek is vannak, de amennyiben szeretnénk tartani a pozíciónkat, és az élmezőnnyel haladni, ahhoz elengedhetetlen a győzelem – vélekedett a PEAC kézilabdacsapatának vezetőedzője, Papp László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában