Kézilabda

2022.01.29. 10:01

Újra duplázik a Komló a kupában

Már itt van a küszöbön a Sport36-Komló férfikézilabda-csapatának NB I.-es tavaszi nyitánya, de előtte még helyt kell állnia fiataljaiknak egy dupla Liga Kupa-körön.

K. B.

Képünk egy korábbi mérkőzés illusztrációja

Fotó: Löffler Péter

Szombaton a Vecsés otthonában harcolhatják ki 11.00, illetve 16.00 órától a továbbjutást. A zömében az ifistákra épülő alakulatnak legalább egy pontot meg kell kaparintani az elérhető négyből ehhez. 

Persze ez arra is remek lehetőség Bazsáéknak, hogy felnőtt játékosok ellen megmutassák, Kilvinger Bálint számíthat rájuk vagy már most a tavaszi bajnoki meccseken, vagy a nyarat követően. 

 

A Liga Kupa C-csoportjának állása: 1. NEKA (6 mérkőzés) 10 pont, 2. Sport36-Komló (4 m.) 5, 3. Budai Farkasok (6 m.) 4. Vecsés SE (4 m.) 2. 

A mai program: Komló–Vecsés 11.00, Vecsés–Komló 16.00 (mindkettő Üllőn). 

A női NB I. B-ben szereplő Mohácsi TE 1888 gárdája is pályán lesz ma, 16.00-tól a Pénzügyőr SE-t fogadja. Kindl Gabriella tanítványai idegenben ugyan négygólos vereséget szenvedtek a jelenleg harmadik helyezett egylettel szemben, abban biztosak lehetnek a piros-fehérek szurkolói, nem feltartott kézzel fognak kifutni a pályára. 

 

A mohácsiak egyébként nehéz sorozatot kezdtek meg múlt hétvégén a megyei rangadóval, hiszen jövő héten az éllovas NEKA-hoz utaznak. 

A hét közben a Magyar Kupában az élvonalbeli Vácot fogadó Kozármislenynek ezen a hétvégén nincs találkozója. 

Az állás (10 csapat): 1. NEKA 26 pont, 2. Komárom VSE 19, 3. Pénzügyőr SE 19, 4. Kozármisleny SE 17... 7. Mohácsi TE 11. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában