Az élvonalba igazolt

2022.06.30. 14:07

Újabb meghatározó játékos hagyta el a PMFC-t

Bejelentette távozóit a PMFC labdarúgócsapata, s az eddig négy főt számláló lista hárommal nőtt. A védelem egy újabb fontos tagjától, Sági Milántól és két kapustól is elköszöntek.

Bukrán hiába nyújtózkodott a Budafoknál

Forrás: MW

Az NB II.-es PMFC védelmének jobb oldaláról kirobbanthatatlan volt szinte Sági Milán az elmúlt idényben, s valószínűleg a korábbiban is az lett volna, ha nem hátráltatja sérülés. A jövőben azonban már nem a pécsi egyletet erősíti, hiszen az élvonalból érkezett hozzá megkeresés, a Kecskeméti TE gárdájához igazolt.

Mellette két kapusát is elvesztette a Pécs, ugyanis Vukman Donát és Bukrán Erik sem piros-feketében kezdi majd meg a következő idényt.

Ezen hírek mellett azon játékosainak is sok szerencsét kívánt az egyesület, akikről eddig is lehetett tudni, hogy távoznak a csapattól. Bíró Bence és Zsemlye Balázs kölcsönszerződése lejárt. Előbbi Szegeden, utóbbi a DVTK-nál folytatja. Adamcsek Mátét (Nyíregyháza), Geiger Norbertet (Tiszakécske), Króner Martint (Soroksár) és Hursán Györgyöt (Szombathely) pedig már hetekkel ezelőtt bejelentette új csapata.

A Pécsnek bele kell húznia az erősítésekbe, mert riválisai nagyon aktívan tevékenykednek az átigazolási piacon. Ahogy az a korábbiakból látszik, több esetben épp a PMFC kárára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában