Világjátékok

2022.07.11. 13:02

Jakabos Zsuzsanna bizonyította, hogy még mindig topon van, jöhetnek a PSN Zrt. aerobikosai

Móga Richárd

Forrás: nvesz.hu

A pécsi születésű Európa-bajnok úszó, Jakabos Zsuzsanna már elhozott egy érmet az egyesült államokbeli Birminghamben zajló 11. Világjátékokról, ráadásul most jöhet a többi baranyai versenyző, akiknek minden esélyük megvan arra, hogy gazdagítsák a magyar küldöttség dicsőségfalát.

Mint korábban írtuk, Jakabos Zsuzsanna is érdekelt volt a női váltóban, amely Világjátékok-rekorddal aranyérmes lett a 4x50 méteres akadályúszásban. Mindemellett egyéniben is közel volt a dobogó, ugyanis negyedikként végzett a 33 esztendős sportoló  a női 200 méteres akadályúszásban.

Hétfőn este ismét bizonyíthat életmentésben a teljes magyar csapat, így Jakabos akár még egyet ráhúzhat.

A PSN Zrt. kettőse, Mazács Fanni és Bali Dániel kedden kezdi meg szereplését. Az esti órákban a vegyes páros selejtezőjében lépnek szőnyegre, pár órával később pedig akár a döntőben is ott lehetnek. Szerdán pedig trióban és csapatban is megmutathatják, hogy ők a legjobbak.

A Világjátékokon - három nap után - a magyarok az éremtáblázat ötödik helyén állnak hat arannyal, négy ezüsttel és négy bronzzal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában