NB II.-es foci

2022.08.29. 09:29

Igazságos eredmény, alacsony színvonalú meccs, jobb koncentráció kell – reakció

Két pont lett az NB II.-es baranyai labdarúgócsapatok termése a hétvégén, azt a Szentlőrinc és a PMFC hozta haza, a Kozármisleny nem bírta el a bajnokaspiráns ellen sok hiányzóját.

K. B.

Forrás: MW

Egy ponttal tért haza a PMFC labdarúgócsapata hétvégi túrájáról az NB II. 6. fordulójában miután nem tudta bevenni a Csákvár kapuját.

Weitner Ádám, a PMFC vezetőedzője: – Két szervezett csapat mérkőzésén igazságos eredmény született.

Szintén egy pontot szerzett a Szentlőrinc, amely a sereghajtó Budafok otthonában hátrányba került, de még a szünetig sikerült egalizálnia. A folytatásban sajnos nem esett gól.

Jeremiás Gergő, a Szentlőrinc vezetőedzője: – A Budafok jobban kezdte a találkozót, uralta az első félidőt. Bár a másodikban feljavultunk, ennyi kevés volt a győzelem megszerzéséhez. Alacsony színvonalú mérkőzés volt, idegenben nem rossz az egy pont.

Hazai környezetben szenvedett vereséget a Gyirmót ellen a HR-Rent Kozármisleny, amely a második félidő elején került hátrányba. Bár sokat tett érte a kék-fehér alakulat, már nem tudott egalizálni.

Tóth László, a HR-Rent Kozármisleny vezetőedzője: – Nehéz szavakat találni ilyen második félidőt követően. Csodálkozom, hogy így a kapuja elé tudtuk nyomni a bajnokaspiráns Gyirmótot. A befejezéseknél jobban kell összpontosítanunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában