Kosárlabda

2022.11.14. 11:00

Jovan Gorec: Nem játszottunk jól, ráadásul elég hamar elveszítettük Burdickot

Móga Richárd

Forrás: NKA Universitas PEAC Női Kosárlabda Klub

Eluralkodott a fáradtság az NKA Universitas PEAC női kosárlabdacsapatán, így vasárnap délután elszenvedte idénybeli második vereségét a Győr otthonában.

Voltak olyan periódusok, ahol a pécsi együttes pariban volt, sőt, talán jobb is volt ellenfelénél, de az összképet tekintve megérdemelt a hazai siker. Sokkal fájóbb, hogy az ütközet korai szakaszában Cierra Burdick bokasérülést szenvedett, így nem bírta folytatni.

Jovan Gorec, a PEAC vezetőedzője: Nem játszottunk jól, ráadásul elég hamar elveszítettük Burdickot bokasérülés miatt. Talán vissza lehetett volna küldeni, ő meg is próbálta volna, de én döntöttem úgy, hogy nem kockáztatok, hiszen hosszú a szezon. Szükség van rá a folytatásban.

Beatriz Sanchez, a PEAC spanyol centere: Az első perceket leszámítva nem voltunk jók. Akármivel próbálkoztunk, nem igazán találtuk a ritmust. Nincs tragédia, dolgozunk tovább, hogy a folytatásban sikeresek legyünk.

Sok idő nincs a búslakodásra, de sajnos a pihenésre sem, ugyanis szerdán már Európa Kupa meccset vív a PEAC hazai környezetben a Beroe ellen. A találkozó 18 órakor kezdődik, a belépés pedig díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában