Labdarúgás

2023.05.22. 16:01

A listavezető gyakorlatilag felkínálta az aranyérmet

Móga Richárd

Fotó: Novotni Ákos

Két megye hármas együttes is bajnokként léphetett volna pályára a hétvégén, de a Misinai Sasok mérkőzése ezúttal elmaradt.

Ezzel szemben a Szajk bajnokhoz méltó játékkal búcsúztatta az idényt a Magyarbóly vendégeként, de a Czibulka-csoportban még mindig nem lehet tudni, hogy ki lesz a végső győztes. Az biztos, hogy a Hosszúhetény botlása nagyon sokba kerülhet, ugyanis a listavezető már nem bizonyíthat az idei kiírásban, két üldözőjére viszont vár még egy utolsó párharc, ahol lehet gyarapítani a pontokat.

Czibulka-csoport (13 csapat), 26. forduló: Sásd–Bányász 9–0, Hosszúhetény–Bogád 0–2, Gyód–Egerág 1–7, Kökény–PTE PEAC III. 3–6, Orfű–Szalánta 1–5, Újpetre–Hidas 4–0.
Élmezőny: 1. Hosszúhetény 53 pont, 2. PTE PEAC III. 52, 3. Egerág 50.

Csík-csoport (rájátszás): Szigetvár–Hobol 0–1. A Kishárságy–Baksa, valamint a Misinai Sasok–Vajszló összecsapás elmaradt.

Dárdai-cs. (12), 22. forduló: Dunaszekcső–Szajk 2–3, Geresdlak–Sátorhely 2–6. A Görcsönydoboka–Báta, valamint a Babarc–Drávaszabolcs mérkőzés elmaradt.
Élmezőny: 1. Szajk 60 pont, 2. Sátorhely 55, 3. Palotabozsok 50.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában