Labdarúgás

2023.05.19. 18:10

Derbivel zárja le szezonját a bajnok

Móga Richárd

Fotó: Für Henrik

Utolsó meccsére készül az AutóCity Volkswagen Baranya Megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 2022/23-as szezonjának bajnoka, az Ócsárd, de a többi együttes is ráfordult már a célegyenesre. 

Egy igazi derbivel zárja le ezt a pazar idényt Sütő László legénysége, ugyanis a második helyen álló Töttös vendégeként lehet feltenni az i-re a pontot. Az öltözői hangulatra vélhetően nem lehet panasz, hiszen az aranyérmes kiváló formában van, ráadásul a hétközi kupasiker a Bóly ellen még egyet lendített a csapaton. 

Ennek ellenére a Töttösnek mindent meg kell tennie a pontszerzés érdekében, különben a Himesháza elhappolhatja az ezüstérmet. Márpedig a sorsolást látva papíron sokkal könnyebb meccsek elé néz a himesházi alakulat, mint jelenlegi legfőbb riválisa. 

Megye II. osztály 
Május 21., vasárnap, 17.30 
Kaitz Agro Somberek SK–Véménd KSE, DDC Focivilág Beremend–Lippói KSE, Szabadszentkirály MGZRT SE–Himesháza KSE, Közműépker Lánycsók SE–Pécsi Sportolda SE PG Kft, Töttös SE–K. Ócsárd SE, Sport36 Komlói Bányász II.–Gyógyfürdő Harkány. 
Az élmezőny: 1. Ócsárd 59 pont, 2. Töttös 49, 3. Himesháza 46.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában