Kosárlabda

2023.05.19. 09:31

Tartja a tempót: Juhász bekerült a Minnesota bajnoki keretébe

Móga Richárd

Forrás: Juhász Dorka/Instagram

Egy hónapja még arról írhattunk portálunkon, hogy az amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) játékosbörzéjén kiválasztották Juhász Dorkát, a Rátgéber Kosárlabda Akadémia növendékét. Az Ohio State, majd a UConn egyetem színeiben pattogató sportoló a draft második körének negyedik választottjaként kelt el. Játékjoga így a Minnesota Lynxhez került, amely a legutóbbi szezonban 14 győzelemmel és 22 vereséggel a tabella 9. helyén zárt. Ilyen előkelő helyen még soha nem került magyar kosaras a tengerentúli bajnokságban.

Az előszezonban is remekelt a pécsi kosárlabdázó, most pedig már egy újabb remek hírrel szolgálhatunk: Juhász Dorka bekerült az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokságban (WNBA) szereplő Minnesota Lynx szűkített keretébe.

A 2011-ben, 2013-ban, 2015-ben és 2017-ben bajnok Minnesota pénteken a Chicago Sky ellen kezdi az alapszakaszt, amelyet szeptember 10-én zár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában