Lábtenisz

2023.07.16. 12:47

Remek hangulatú tornával, jótékony céllal avatták az új pályát (galéria)

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Tíz csapat mérette meg magát a Gulyás István Városi Tenisz Centrumban létrehozott lábtenisz pályák avatóján, amelyet több céllal álmodtak meg a szervezők. Egyfelől természetesen a résztvevők, és nézők szórakoztatása volt a feladat, de ez összekapcsolódott azzal, hogy Supák Gergő gyógykezelésének finanszírozásában segítsék a családot. A PMFC tehetségének, Supák Máténak az öccsénél 3 éves korában egy súlyos idegrendszeri betegséget diagnosztizáltak, nem tud önállóan ülni, járni és beszélni sem. Ugyanakkor a terápiás kezelések jó hatással vannak rá , ám ezek komoly anyagi terhet jelentenek.

A kupán való részvételre, s a nemes cél segítésére olyan sportemberek gyűltek össze, mint Katzirz Béla, Danyi Gábor, Tököli Attila, s még lehetne folytatni a sort. Persze a meccsek során ki i jött az, hogy egyikőjük sem szereti vesztesként elhagyni a pályát, így izgalmas csatákat láthattak a kilátogatók.

A tombola teljes bevétele a kihelyezett gyűjtődobozba került, amelybe a torna ideje alatt várták és még július 19-ig várják is az adományokat, illetve az alábbi bankszámlaszámra is utalhatnak, szintén szerdáig: K&H Bank: 10402427-00029942-00000000 (Közlemény: Supák Gergő gyógykezelésére).
Emellett a tornán is résztvevő PMFC szurkolói csoport, a Szélsőséges Alternatíva a PMFC első hazai bajnokiján is folytatják a gyűjtést.

A meghívásos lábtenisztorna eredménye

1. PSN Zrt.: Danyi Gábor, Harsányi Ádám, Nagy Máté
2. PMFC Öregfiúk: Dr. Papp Zsolt, Tököli Attila, Bodor László
3. PEAC: Udvardi Dániel, Tóth Attila, Erdős Zoltán
4. PMFC Edzők: Koller Krisztián, Szabó Dávid
5. Komlói Bányász SK: Belina Dávid, Vajk Viktor, Turi Tamás
6. PEAC Futsal: Élő Tibor, Hajnal Márk
7. Ügyvédek: Dr. Turi Attila, Dr. Gelencsér Zoltán, Dr. Wieland Zsolt
8. Játékvezetők: Horváth Bálint, Kiss Balázs
9. Kozármisleny: Gilián Gergő, Bazsonyi István
10. Szélsőséges Alternatíva (PMFC rajongóicsoport): Baumann Bálint, Nemes András, Galambos Gergely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában