Labdarúgás

2023.08.28. 10:31

PMFC: fájó, hogy nem tudjuk ezeket a meccseket behúzni

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Nem tudott gólt begyötörni a Gyirmót kapujába a labdarúgó NB II. 6. fordulójában a PMFC, igaz, Helesfay hálója is rezzenéstelen maradt, így pedig a nyeretlen és veretlen gárda osztozott a pontokon.

– Sokszor kérdezik ilyenkor, hogy félig teli a pohár vagy félig üres – kezdte Weitner Ádám, a PMFC vezetőedzője. – Úgy fogtuk fel, hogy győznünk kellett volna. Ilyen volt a Vasas elleni mérkőzés is. Mondhatjuk, hogy ez a két csapat előrébb tart, papíron jobb kerettel rendelkezik, jobb focisták állnak rendelkezésükre, és mindig nagyra törő terveik vannak, de megvoltak a lehetőségeink, eldönthettük volna a találkozót. Az pozitívum, hogy a játékosok kifacsarták magukból, ami bennük volt. Erős csapatszellem uralkodik nálunk, ezért fájó, hogy nem tudjuk ezeket a meccseket behúzni. Persze, szép az, hogy nullára hoztuk a meccset, még nem kaptunk ki, de összességben szeretnénk hazai pályán nyerni. Jobbulást kívánok Hornyák Marcellnek, aki a kiállítás után egy perccel megsérült. Próbáltunk rácserélni, de úgy tűnik súlyos a sérülése, ez sem jött össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában