Rali

2023.12.14. 12:08

A Mecsek Rallye lett az év legjobb versenye

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Megválasztja évről évre a Magyar Nemzeti Autósport szövetség a HUMDA Országos Rallye Bajnokság díjkiosztó gáláján a szezon legjobb versenyét is, s ezen rendszeresen végez jó helyen a Mecsek Rallye. Ez ebben az esztendőben sem volt másképpen, hiszen 2021 után újra megválasztották a legnívósabb eseménynek a versenynaptárban. Az elismerést az nemzetközi szövetség, azaz az FIA értékelése alapján ítéli oda a Rallysport Bizottság.

Az 56. Mecsek Rallye rendezősége részéről Máté János, a PSN Zrt. vezérigazgatója és Markó Tibor, a verseny sportszakmai vezetője vehette át a megtisztelő díjat Weingartner Balázstól, a HUMDA vezérigazgatójától és Hoffer Zsolttól, az RSB vezetőjétől.

Mint ismert, az 56. alkalommal megrendezett verseny ebben az évben a Vincze Ferenc – Percze Nándor (ORB+ORC), a Czékmány Norbert – Takács Gábor (ORB2), valamint az ifj. Érdi Tibor – Kerék István (EHRC) abszolút győzelmével ért véget, de természetesen a hazai párosok is kiválóan teljesítettek a jól ismert utakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában