Labdarúgás

2024.01.20. 08:21

Egymás ellen tesztel a PMFC és a Misleny

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Javában dübörög a baranyai NB-s labdarúgócsapatok felkészülése, s szombaton három mérkőzésen is megnézhetik a szurkolók, hogy hol tartanak az együttesek. Sőt, a pécsiek és kozármislenyiek egymást követően két meccset is megnézhetnek a Stadion utcai műfüvesen. 

Előbb, 11 órától a magasabb osztályban, az NB II.-ben szerepelő PMFC lesz pályán a HR-Rent Kozármislennyel szemben. A piros-feketék harmadik edzőmeccsükön futnak majd ki a gyepre, míg a szerdán duplázó kék-fehéreknek ez már a negyedik tesztje lesz a február elején rajtoló tavasz előtt. Nyernie még egyik gárdának sem sikerült a felkészülési időszakban, ugyanakkor a Misleny már hat gólnál tart, míg a Pamacs csupán egynél. 

Ezt követően az első felkészülési mérkőzésre készülő PTE-PEAC NB III.-as gárdája fut majd ki a műfűre, ellenfele az újra duplázó Misleny lesz 13 órától. A hétközi meccseket nézve ezen a kék-fehérek második sora gyakorolhat, illetve bizonyíthatja, hogy a bajnokságban megérné előrébb venni a választási sorrendben. 

Szintén első edzőmeccsét játssza majd a harmadosztály márciusi rajtjára, illetve az Iváncsa első helyezésének átvételére tréningező Szentlőrinc is, amely hazai pályán a Villányt fogadja 10 órától. Így akik mindenkire kíváncsiak, egy félidőt még Szentlőrincen is eltölthetnek, s átérhetnek Pécsre a másik két találkozóra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában