Labdarúgás

2024.01.23. 09:30

Fájó búcsú: két játékosától is elköszönt a Kozármisleny labdarúgócsapata

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Gőzerővel készül, és közben formálódik az NB II.-ben vitézkedő HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapatának tavaszi kerete. Az érkezők terén a legfrissebb információ az volt, hogy Szabó Bálint személyében huszonegy esztendős spílerrel bővült az együttes, aki a csíkszeredai kölcsönből érkezett Baranyába. A lista viszont két távozó játékossal bővült. 

A klub hivatalos felületén tette közzé, hogy egy év után távozik Sági Milán. A sokat látott hátvéd huszonhárom bajnokin lépett pályára a Misleny színeiben, munkáját viszont többször nehezítették sérülések is, így ősszel nem tudta állandósítani helyét a kezdőcsapatban. 

Mint kiderült, Sági Milán az NB II.-ben kiesés elől menekülő Tiszakécske együttesében folytatja pályafutását. 

Ugyancsak elköszönt a baranyai alakulattól Rácz Balázs, aki nyáron érkezett Kozármislenybe az élvonalbeli Debrecen kölcsönjátékosaként, szerződése 2024. január 15-ig szólt, a felek viszont nem hosszabbítottak. 

A fiatalszabálynak is megfelelő labdarúgó az őszi bajnoki mérkőzéseken háromszor kezdőként, kétszer pedig csereként lépett pályára, legutóbb még a nyolcadik fordulóban a Mosonmagyaróvár vendégeként (1–1), ezt követően viszont egy betegségből kifolyólag hosszú ideig nem is tudott edzeni. Az őszi pontvadászat végén ugyan csatlakozott a társakhoz, de a hosszú kihagyás miatt játéklehetőséget nem kapott Aczél Zoltán vezetőedzőtől. 

A HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapata a tervek szerint legközelebb január 28-án, vasárnap tesztelhet a HNK Cibalia Vinkovci ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában