Futsal

2024.02.19. 10:01

A negyeddöntő a tét: tovább vitézkednének a pécsiek a Magyar Kupában

Móga Richárd

Forrás: PTE-PEAC

Fotó: Bálint Kornélia

Péntek este már több futsalcsapat is parkettre léphetett a Férfi Futsal Magyar Kupa nyolcaddöntőjének keretein belül, a pécsi élvonalbeli együttesnek viszont volt még pár napja készülni, ugyanis csak ma este 20 órától kell bizonyítani a Tolna-Mözs FSE vendégeként.

Élő Tibornak tehát volt ideje rendet tenni a fejekben, hiszen legutóbb három hete volt jelenése a baranyai alakulatnak, ugyanis a férfi futsalválogatott kuvaiti edzőtáborozása adott egy kis szusszanásnyi időt. A magyar csapat egyébként a vb-selejtezőre készülő házigazda elleni első felkészülési találkozón 2–1-re nyert többek között Rutai Balázs és Büki Baltazár találatainak is köszönhetően, azonban a második tesztmeccsen Kuvait visszavágott, s 3–2-es győzelmet aratott.

– Izgalmas meccsre számítok, függetlenül attól, hogy alacsonyabb osztályban játszik az ellenfelünk – nyilatkozta a klub hivatalos oldalának Pápai Benedek, a PTE-PEAC tehetsége. – Maximális koncentráció kell az első pillanattól kezdve, az első gól mihamarabbi megszerzése lehet a kulcs. Ha az előre megtervezett taktikát meg tudjuk valósítani, akkor bízom benne, hogy győzelemmel térünk haza.

Nyolcaddöntő eredményei: Nyírbátor–Berettyóújfalu 1–8, Tiszaföldvár–Nyíregyháza 5–4, Rubeola–Maglód 1–2, Magyar Futsal Akadémia–Haladás 3–6.
Hátralévő mérkőzések: Dunújváros–Veszprém (02.18., 19.30), DEAC–Kecskemét (02.19., 18.30), Tolna-Mözs–PTE-PEAC (02.19., 20.00), TFSE–Újpest (02.19., 20.45).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában