Labdarúgás

2024.02.04. 20:30

Elképesztő mennyiségű gól esett a hétvégén a népszerű kupasorozatban

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Magabiztos győzelemmel jutott be a Siklós labdarúgócsapata a Téli Műfüves Bajnokság hármas döntőjébe, miután Pólics Áron az első játékrészben duplázott, a fordulást követően pedig Rotaru Adrián korai találata végleg lezárta az Ócsárd elleni csatát.

Ennél nagyobbat kellett küzdenie a fináléért a Lovászhetény-Pécsváradnak, ugyanis a Nagykozár igencsak megnehezítette Varga László legénységének dolgát. Na de a sokat látott tréner a soraiban tudhatta Szentes Krisztiánt, aki mesterhármasának köszönhetően kulcsszerepet játszott együttese sikerében.

Izgalmasnak ígérkezett a Villány–Bóly összecsapása is, de az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság listavezetője lemondta a párharcot, így a bólyi alakulat lesz február 10-én a harmadik főszereplő a PMFC Stadion műfüves pályáján.

Baranya Vármegyei I–II. o. negyedik fordulójának eredményei: Beremend–Somberek 2–3, Ócsárd–Siklós 0–3, Nagykozár–Lovászhetény-Pécsvárad 2–3, Boda-Diana–Töttös 1–2, PTE PEAC II.–Kétújfalu 5–3, Szajk–Himesháza 3–3, Komló II.–Véménd 4–5.
Baranya Vármegyei III. o. harmadik fordulójának eredményei: Kökény–Bányász 2–6, Palotabozsok–Olasz 2–4, Kölked–Lippó 2–0, Újpetre–Egerág 2–1, Szalánta–Gyód 2–4, Vajszló–Mozsgó 4–4, Görcsönydoboka–Borjád 1–6, Hosszúhetény–Baksa 2–0, Misinai Sasok–Szársomlyó 5–2, Pellérd–Bogád 0–6.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában