Bárhol megállná a helyét

2022.12.24. 12:45

A pécsi adventi vásár párját ritkította – írja olvasónk

A pécsi adventi vásár sokak tetszését elnyerte, osztották meg pozitív élményeiket olvasóink.

W. K.

Fotó: Laufer László

– Több adventi karácsonyi vásárban jártam már életem során itthon is, és külföldön is, és úgy érzem, hogy az idei pécsi hangulat bárhol megállná a helyét – írta a dicsérő szavakat egy olvasónk. – A karácsonyfa, a díszek, a díszkivilágítás, a hangulatos bódék mind varázslatosak. Még Szenteste előestéjén is nagyon sokan voltak a téren, ettek, ittak, vásároltak, fotózkodtak az ünneplők barátaikkal, családtagjaikkal. Szerencsére az árusok is nyitva tartottak, még kézműves portékákat is lehetet vásárolni. Köszönet a szervezőknek ezért a színvonalért – zárta sorait olvasónk. 

Más szerint a két ünnep között is nyitva tarthatna a vásár, legalábbis annak ételudvara.

– Karácsony másnapján minden évben teszek egy sétát a családommal Pécs belvárosában. Minden évben megjegyezzük, hogy milyen jó lenne, ha meg tudnánk inni egy pohár finom forraltbort a Széchenyi téren, de sajnos az árusok akkor már nincsenek sehol

 – jelezte észrevételét olvasónk – Ha nem is mindegyik, de legalább egy-két italos bódé nyitva tarthatnak az adventi vásárt követően is a belvárosban. Biztos, hogy lenne forgalma – osztotta meg véleményét olvasónk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!