Postabontás

2023.05.13. 20:39

Szinte nem is volt tél, Pécs útjai mégis ramaty állapotban vannak - méltatlankodnak olvasóink

Ahhoz képest, hogy alig volt tél, szinte semmi hó sem esett, és sózni sem kellett, elég ramaty állapotban vannak Pécs útjai.

bama.hu

Fotó: Unger Tamás

Megszámlálhatatlan helyen döccen az autó, néha tengelytörő módon. 

Olvasóink is erre panaszkodnak: A mostani esőzés megmutatta, hogy Pécs útjai mennyire ramaty állapotban vannak. Csurom vizesen értem haza, a cipőm teljesen átázva. Nem azért, mert pocsolyába léptem, hanem azért, mert a kátyúkba belehajtó autósok úgy fröcskölték szét a vizet, hogy aki a közelükben sétált, nem úszta meg szárazon. Húszpercnyi séta elég volt ahhoz, hogy a nadrágom szárától a cipőmig mindenből a víz csorogjon.

Más olvasónk így panaszkodott: A városban autózva, nem is találni olyan utcát, amelyet ne viselt volna meg a tél. Csak ezzel az a probléma, hogy igazán nem is beszélhetünk az elmúlt hónapokban télről. Ugyan volt csapadék, és olykor fagyott is, de ettől nem igazán mehettek volna tönkre az utak. Akkor pedig más probléma van. Talán a javítgatás nem megfelelő? - teszi fel a kérdést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!