Nem lehet elférni

2023.08.05. 07:42

Parkoló autók foglalják el a járdát az üzletek előtt - nehezményezik olvasóink

Balesetveszélyes helyzetre szeretném felhívni a figyelmet: a Hársfa úton egymás közelében egy cukrászda és egy bolt található.

Wald Kata

Rendkívül nagy ennek következtében az autós forgalom. Amivel nem is lenne semmi baj, ha az érkezők nem úgy parkolnának le, hogy a járda egészét elfoglalják. Egy gyalogos se fér el sokszor az autó és a fal között, nemhogy egy babakocsi, vagy kerekesszék! A környéken lakom, és tarthatatlannak tartom a régóta fennálló helyzetet. 

Nem hiszem, hogy eddig bárkit is megbüntettek volna a rendőrök a szabálytalanság miatt. Pedig lehetne bírságot kiszabni bőven! A gyalogosok az úttestre kényszerülnek, csoda, hogy nem történt még baleset! Kordonnal, vagy biztonsági lánccal kellene határt szabni a parkoló autóknak, hogy még véletlenül se tudjanak a járdára felállni. Bízom benne, hogy a panasz nem talál süket fülekre, és lesz végre megoldás erre a tarthatatlan helyzetre.  

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!