Kínos vásárlás

2023.12.06. 12:30

Lerágott fejű csokimikulás fogadta a vásárlót

A karácsony közeledtével egyre nagyobb a káosz a boltokban, amely nem egyszer döbbenetes élményeket is tartogat – legalábbis ezt jelezték olvasóink.

Bama.hu

Megkeseredhet az édesség is

Fotó: beol.hu

A vevők az eredeti csomagolásokat megbontják, ami előfizetőnk szerint megengedhetetlen. 

–  Az aktuális szórólapokat mindig be szoktam gyűjteni az otthonomhoz közeli üzletekben. A képek alapján tetszetős karácsonyi pizsamákat kínáltak, gondoltam, meglepem vele az unokámat. A boltban azonban egyetlen olyan hálóruhát se találtam, amelyiknek ép lett volna a csomagolása. Igaz, már csak az utolsó darabok voltak ott, de ezek hányaveti módon összevissza voltak dobálva. Ajándékba mégse ad ilyen állapotú holmit az ember. A vevők, akik szétszedik a csomagolást, miért teszik? Az üzlet dolgozói miért nem szólnak rájuk? – tette fel a kérdést olvasónk. 

Más félig elfogyasztott csokimikulással találta szembe magát a boltban.

– Az édességek között egyszer csak megpillantottam egy félig kibontott, lerágott fejű mikulást. Kinek jut eszébe a boltban megdézsmálni a csokifigura felét? A kamerákat pásztázó biztonsági őrök ilyenkor hol vannak? – fogalmazta meg aggályait előfizetőnk.

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában