Postabontás

2024.01.19. 07:40

Olvasónk szerint a profitéhség miatt sok az allergiás

Wald Kata

A kép illsztráció

Fotó: fizkes

Olvasom a Postabontás rovatban a feltett költői kérdést, hogy miért van a sok allergiás. Az olvasói levél írója vagy nem elégé tájékozott, vagy nem gondolja át a mai világ történéseit. A sok allergia azért lehet, mert szennyezett a levegő, a víz, az élelem. Az élelem tele van mindenféle vegyi anyaggal, a húsáru biológiai, vegyi anyaggal szennyeződött. Az anyukák még nem is szülnek, de a gyógyszergyárak már etetik velük a gyógyszereket, ami miatt „Supermaneket” fognak szülni. Dehogy, egy csomó gyógyszerfüggő gyerek lesz belőlük. 

Láthatjuk a reklámokban: a születés előttől egészen a halálig „tömik” az emberekbe a jó profitot hozó gyógyszereket. Én úgy gondolom, hogy a csillapíthatatlan profitéhség az oka annak, hogy ilyen sok az allergiás. Mindent megetetnek az emberekkel a jó bevétel érdekében. A szervezet pedig, a bevitt sok szennyezőanyag miatt elfárad, és kialakul az allergia. 

Név és cím a szerkesztőségben 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!