Jelentkezz!

2022.02.18. 15:27

Nagy élmény a Tündérszépek szépségverseny az indulónak, neked is legyen az!

Immár negyedik alkalommal indítja útnak a Mediaworks Hungary Zrt. az országos szépségversenyét, ahol elsőként a megyei fordulóban mérettethetik meg magukat a jelentkezők. Összesen harminc lánynak van lehetősége arra, hogy akár saját portfólióval, akár szervezett fotózáson mutassa meg bájait.

Borsos Zsanett

Fotó: Laufer László

Jelentkezz ITT a szépségversenyre!

 A Dunántúli Napló és a bama.hu évről évre bemutatja a szebbnél szebb baranyai lányokat a Tündérszépek szépségverseny keretében. Ez alapján összesen több mint száz fiatal tudott bemutatkozni az újság lapjain. Milliós nyeremények, kaland és élmény várta, és várja most is a jelentkezőket. A megyei forduló legizgalmasabb része a fotózás, hiszen ez olyan élmény, ami minden versenyzőnek már az elején felpezsdíti a szürke hétköznapjait. A portfóliókat változó helyszíneken készíti el fotóriporterünk, Laufer László. 

Volt, hogy stúdióban, de wellnessfürdőben és rendezvényházban is álltak már modellt a kameránknak a lányok. Tapasztalataink szerint a pályázók többsége eleinte bátortalan, sokaknak ez az első, hogy idegenek előtt pózolnak. Volt, aki a párjával érkezett, más az édesanyjával jött a fotózásra, de volt olyan is, hogy egy lányt a barátjának a szülei is elkísérték, akik hasznos tanácsokkal látták el, sőt két fotó között még hajvasalással is segítették a munkát. 

Az első évben baranyai lány fejére került a korona, ami hatalmas büszkeség volt neki is és nekünk is. A győztesek több ízben számoltak be már arról, hogy a verseny után hatalmas önbizalmat, és energiát kaptak, rengeteg modellkedési lehetőséggel keresték meg őket. Így volt ezzel Vészi Panna Eperke is, aki a tavalyi mezőnyben a döntőig menetelt a megyéből, és bár a fejére nem került korona, rengeteg lehetőséget hozott magával a szereplés. Ezért is döntött úgy, hogy idén is elindul, immár másik portfólióval. 

Vészi Panna Eperke több lányt is buzdított a jelentkezésre, mert az a mottója, hogy a tapasztalattal csak nyerhetünk. 

A verseny kezdetekor rengeteg modell, versenyző, fitneszedző, sminkes, kozmetikus, fodrász ad tanácsokat a lányoknak hasábjainkon, hogy a versenyzők a legjobbat hozzák ki magukból a verseny során. A tanácsok legnagyobb része a természetességet hangsúlyozza, de olvashattak a lányok a diétáról tanácsokat, megtudták hogyan érjék el a természetesen göndör loknikat, és hogy milyen arcápolási rutin segíthet hozzá ahhoz, hogy ne keserítse meg a nagy napot egy ádáz pattanás.

 A verseny során nem csak a zsűri, de a közönség szavazatai alapján is hullanak a nyeremények. A közösségi média szárnyalása azt is lehetővé tette, hogy a lányok a szavazatokat változatosnál változatosabb módon, sztorikban és bejegyzésekben gyűjtsék ismerőseiktől. Zsűriből kettő is van, Trubics Zorán helyi rendezvényszervező, és szerkesztőségünk két tagja a megyei fordulóban válogatja a jelentkezőket, a továbbiakban pedig komoly szakmabeliek szemlézik a képeket. Mindenki hangsúlyozza, hogy a szépség szubjektív dolog, a magyar lányok pedig nem véletlenül híresen szépek, ezért minden évben nagyon nehéz a választás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!