Vajon felvettek?

2022.07.12. 12:24

Pont Ott Partit szervez a PTE a Széchenyi térre

BAMA.HU (FORRÁS: PTE)

Magyarország első egyeteme, a Pécsi Tudományegyetem is csatlakozik az országos Pont Ott Parti rendezvényhez. A szervezők július 21-én 17 órától várják az érdeklődőket a Széchenyi térre egy egész estés programmal. Amellett, hogy a felvételizők megtapasztalhatják azt, hogy milyen életérzés a „PTE-családhoz” tartozni, este 20 órakor együtt ünnepelhetik a kihirdetésre kerülő 2022-es felsőoktatási felvételi ponthatárokat.

Az eseményen az egyetem betekintést nyújt majd abba, hogy milyen érzés pécsi hallgatónak lenni. Tíz különböző kar várja a résztvevőket standdal, változatos játékokkal és tartalmas beszélgetésekkel, de még a PTE partnercégeinek képviselőivel is lehat majd találkozni a rendezvényen.

A fiataloknak szóló összejövetelen természetesen elmaradhatatlan a zene, amiről DJ Nash K, illetve a hallgatók egyik kedvenc zenekara, a PTE Brass Band, valamint meglepetésvendégként a Follow the Flow zenekar oszlopos tagja, Szakács Gergő gondoskodik majd.

A rendezvény a Széchényi téren ugyan hivatalosan véget ér, de az EHÖK által szervezett afterpartin a felvételizők tovább ünnepelhetik a remélhetően elnyert felvételijüket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában