Koronavírus Baranyában

2021.04.25. 12:30

Az oltakozás vezethet ki minket ebből az extrém helyzetből

K. B.

Már megkapta a koronavírus elleni védőoltását Magyar Márk, a HR-Rent Kozármisleny labdarúgó egyesületének klubigazgatója is, aki ezt az egy kiutat látja ebből a vírus okozta extrém helyzetből.

– A koronavírus kapcsán kialakult helyzet senkinek nem jó. Az általam hitelesnek tartott szakértők egybehangzó véleménye alapján azt látom, hogy csak úgy keveredhetünk ki belőle, ha minél többen beoltatják magukat, és ilyen módon elérjük a nyájimmunitást. Akkor visszatérhetünk a normál életbe, mert az a fontos, hogy minél kevesebben haljanak meg és szenvedjenek maradandó károsodást – kezdte kérdésünkre.

– Sok rokonom él Esztergomban, akiket hónapok óta nem láttam emiatt. Szeretném, ha mihamarabb könnyen megvalósíthatóak lennének a régen hétköznapinak vett dolgok.

Mint egy sportegyesület vezetője hozzátette, talán még önzőbb indok, de szeretné, ha a szurkolók végre visszatérhetnének a futballpályák köré, mert az üresen kongó stadionnál sokszor még az is jobb, ha az ellenfél gárdájának drukkerei kórusban szidják a csapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!