Irány a galéria!

2023.09.16. 21:30

Két új tárlat nyílik Pécsen, a képzőművészeti ínyencek nagy örömére

A Civil Közösségek Háza Gebauer és Pince Galériájában is új tárlat nyílik, egy pedig különleges finisszázs programmal zárul a következő héten.

Mészáros B. Endre

A Gebauer Galériában szeptember 19-én kedden 17 órakor zárul Herczeg László festőművész Beugró című tárlata, a művész  tárlatvezetésével Emellett elmondja gondolatait Szatyor Győző író, képzőművész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja. 

Ugyanitt a Pécsi Apáczai Csere János Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola Képzőművészeti tagozatának nyílik Fametszetek/utak címmel kiállítása szeptember 20-án, szerdán 17 órakor – a VII. Pécsi Tanuló Város Fesztivál programja. Az összeállítás megtekinthető október 16-ig hétköznaponként 9-17 óra között. 

A Pince Galéria új tárlata pedig szeptember 21-én 17 órakor nyílik az Arad Napja Pécsen projekt részeként. Adrian Sandu aradi képzőművész Természetről, emberekről, betonról című kollekciója látható itt október 13-ig, ugyancsak hétköznaponként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!